Sivut

torstai 27. maaliskuuta 2014

Virallisesti normaali eli InBodymittauksen iloja

Nyt on sitten sekin ensimmäinen kerta kokeiltu eli käyty InBody-mittauksessa. :) Kotoa löytyy kehon joitakin prosentteja ilmoittava Omronin vaaka, mutta kuten monet muutkin, taidan jättää jatkossa sen lukemat omaan arvoonsa. ;)

InBody-härveli analysoi mm. kehon lihas- ja rasvaprosentit, painoindeksin, lihasmassan ja rasvamassan sijoittumisen kehossa ja ylipäänsä miten keho on tasapainossa. Mittauksen jälkeen kävimme tulokset läpi mittauksen suorittajan kanssa.

Tulokset olivat osaltaan yllättävät ja osittain aika tylsät - olen nimittäin normaali :D Kehonkoostumukseni on normaali, painoni on normaali, lihasmassa normaali ym ym. Tosin selvänä kehityksen kohteena jalkojen lihasmassa! (Vaikka sekin ylsi tylsästi normaalin viiterajoihin.) Nyt sitten säätämään uutta salitreeniä niin, että jalkoja tulee rääkättyä 2-3 kertaa viikossa, hipii! Viime aikoina tosin jalkalihasteni palautuminen on ollut melko hidasta, joten katsotaan mitä tästä tulee. Huhtikuun tavoitteena olisi saada kroppaani kiusaavat krempat paranneltua ja sitten täysillä eteenpäin. En vain malttaisi levätä laakereillani kun nyt olisi motivaatiota mistä ammentaa.

Lisää tietoa InBodystä löytyy mm. täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti