Sivut

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Proteiinijauheet ja juomat vertailussa

Miun on pitkään pitänyt tehdä postaus proteiinijuomista ja jauheista, mutta enpä ole saanut aikaiseksi..

Olen tilannut proteiinijauheet pääosin fitnesstukusta ja se millä lähdin liikkeelle on Starnutritionin Whey-80. Makuja on tullut testattua kookos, jääkahvi, minttusuklaa ja kirsikka. Noista jälkimmäinen ei kyllä ole nykyään käytössä kuin pirtelöissä ajatuksella, että hukkaan ei heitetä (vaikka Hukka ehkä tykkäisikin ;) ). Jääkahvi on ollut ihan huippumaku. Minttusuklaa myös yllättävän hyvä, ottaen huomioon etten ole mikään suklaajuomienrakastaja. Kookos tulee aika nopeasti korvista ulos, mutta käy myös onneksi hyvin pirtelöihin :) Eli summa summarum kun vaan itselle oikea maku löytyy niin hyvää on.

Tällä hetkellä kaapista löytyy myös Fastin Hera 80 maustamaton ja Cocovin hamppuproteiinia. Kumpikin menee enemmänkin pirtelöissä. Hamppuproteiini on omaan makuuni miellyttävin pirtelöprode, mutta pelkän maidon kanssa se ei oikein mielestäni toimi.

En ole itse huomannut mitään eroa palautumisessa noiden yllämainituiden kesken. Mutta olen huomannut eron siinä, olenko juonut palkkarin vai en. Palautuminen on ihme kyllä treenin jälkeen yleensä nopeampaa kun vetää nassuun vähän proteiinia nestemäisessä muodossa ja sitten kotona tunnin parin sisään kunnon sapuskaa.

 Herat ja hamppu rivissä

Palkkari/välipala poikineen

Olen myös välillä suurikin valmiiden proteiinijuomien kuluttaja. Kun menen salille suoraan luennoilta ei ole paikkaa jossa pitää palkkari kylmänä ja lämpimänä en sitä kyllä alas asaa. Avuksi rientävät erilaiset Profeelin, Fastin ynnä muut palautusjuomat. Joskus toimivat myös välipaloina (lue kandikesänä aina autossa istuessa kun vaan ehtii niin join näitä, saa hyvin alas myös lämpimänä :D ). Parhaat maut ovat edelleen Profeelin Mansikka ja Vanilja. Profeelin Kahvi on myös ok, Sulkaata en osaa arvostaa, Salmiakki vähintäänkin outo ja uudesta mausta, Mangosta en ole vielä osannut päättää mitä mieltä olisin. Fastin uusi sarja on osoittautunut todella hyväksi, oma suosikkimaku on ananas-kookos.

Tästä en ole vielä ihan varma

Eilen jalkatreenissä:

Askelkyykky Smithissä
MaVe
Takapotku
Jalkaprässi jalat
Kyykky Smithissä
Reiden ojennus

Kyllä muuten tuntuu :) Yritän löytää hyvän takareisiliikkeen (en vain osaa SJMV:tä, yritin, tuntui ja näytti naurettavalta) joten otin nyt mukaan pitkästä aikaa jalkaprässin, mutta niin, että jalat ovat ihan yläreunassa ja leveällä. Huhhuijakkaa että tuntui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti