Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Uusi ihmiskidutin aka foam roller

Olen tuskaillut rollerini kanssa - lähinnä sen kanssa etten ole saanut sitä tuntumaan missään. Edes netin ohjeilla. Tiedän, en vain osannut :D Kävin nimittäin Unisport Viikin Foam roller starttikurssilla opettelemassa tätä uusinta itsensä kidutusmetodia. Jutun kuvat lainattu.



Ahaa elämyksillä aloitettiin jo alkutunnista, koska olin aikaisemmin tehnyt vain suoria liikkeitä, enkä internetin kuvien perusteella ollut osannut kääntää jalkojani ulko- tai sisäkiertoon. Koska silloin alkoi tuntua. Rullasimme ensin etureidet, suoraan, ulko- ja sisäsyrjät, lonkan koukistajan, säären suoraan ja sivuilta (au au au!), takareidet, reiden ulkosivun (ehkä pahin liike!) ja pakarat. Oman osansa rullasta saivat myös käsivarret, rintalihas ja etenkin selkä. Kyllä muuten oli rullattu olo 1,5 tunnin starttikurssin jälkeen ^^ Suosittelen kaikille jotka ovat yhtä peukalo keskellä kämmentä kuin minä tai ihan vaan jos haluaa rullailla 1,5 tuntia ohjatusti :) Kyllä kannatti!

Tässä vinkiksi vielä pari perusliikettä, jos ei tunnu, kierrä ja etsi kohta missä tuntuu :)

Oman Casallin pinkin rullani sain lahjaksi, mutta näitähän tuntuu löytyvän nykyään jopa marketeista. Erilaisia löytyy nystyillä ja ilman, pehmeämpiä ja kovempia ja varmaan "tosi äijät" rullaavat pelkällä muoviputkella, mutta voi olla hyvä idea aloittaa vähän inhimillisemmästä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti