Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Whey 80 - positiivinen yllätys!

Maistelin tänään hyllyni uutuuksia Whey 80 kookos ja ice coffee. Kummatkin todella positiivisia yllätyksiä. Kookos maistui siltä, miltä kuvittelisin kookosveden maistuvan (en siis ole sitä aitoa tavaraa koskaan maistanut) ja ice coffee ihan marketin ice coffee valmismixeiltä. Ei nyt mitään gourmetia, mutta hyvää. Olen myös rakastunut uuteen pinkkiin shakeriini. :D Ja kyllä, olen välineurheilija. Treeni/liikunta sujuu vaan paljon paremmin kun on kivat vaatteet ja välineet. :)



Tänään oli aamukiipeilyn vuoro. Olen kaikkea muuta kuin aamuihminen, jonka varmasti moni allekirjoittaa. Eli Salmisaareen mennessä oli kylmä, nälkä, väsy.. mutta pakko oli päästä kiipeämään. Edes vähäsen. Ei ollut mikään valloittaja fiilis kavutessa tukkoisilla lihaksilla ja vielä aivan liian aikaiseen kellon aikaan. Vaativin reitti oli 5b, mutta oli se sentään uusi. Ja reitillä oli paljon syvästi vihaamiani isoja otteita joista ei meinaa saada kiinni ei sitten millään. Mokomat. Lopussa kokeilin vähän myös 5b grimppireittiä. Vain muutamaa ekaa liikettä, mutta ei siitäkään suurta suosikkia kehkeytynyt. Kai se on kuitenkin joku kerta oikeasti pakko yrittää kiivetä se ylös asti. Kiipeilyä ei ainakaan auttanut eilinen raspausreissu Saarella. Tykkään valtavasti hoitaa hevosia ja oppia uutta niiden hoidosta. Raspaus alkaa olla jo jotenkin hanskassa, mutta kyllä siitä lihakset kipeäksi saa edelleen :)

Loppu päivästä tiedossa herkullista thaikkuruokaa, viiden koiran ulkoilutusta (sujuu ihan hyvin yhdelläkin kädellä kunhan hyväksyy sen tosiasian että hihnat on solmussa) ja rentoilua kotona tarvikelistojen ym parissa. Jos sattuu jaksamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti