Sivut

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kiire alkaa hellittää joten sali kutsuu taas :)

Huuh ja puuh! Viimeiseen kuukauteen on mahtunut lisurin viimeinen rutistus ja esitys, muutaman viikon sairasloma urheilusta ja vähän liikaa töitä.

Tähän aurinkoon vois tottuu ;)

Nyt on kuitenkin lisuri kansissa ja palautettu, töistä lomaa viikko (!) ja viimein kroppa tuntuu siltä että uskaltaa lähteä takaisin salille sitä rääkkäämään. Hipii!!! Lomaani olen toki viettänyt siivoten, asioita hoitaen ja huomenna on koulutuskin luvassa.. On hyvin vaikeaa vain olla paikallaan ja tekemättä mitään. Olen aika hukassa tämän yhtäkkisen vapaa-aikani kanssa jota viime vuodet on vainonnut tunne siitä, että voisihan sitä lisuria kirjoittaa eikä tehdä jotain hauskaa/rentoutua/treenata. Muutama pitkään nukuttu aamu on kyllä ihan tervetullut asia. :)

 Täs se nyt on. Valmiina. Jee!

Työkäsilaukkuni.. paino 12-13 kg päivästä riippuen.

Aloitin uuden salirutistuksen myötä uuden treeniohjelman. Olen suunnitellut kolme eri salitreeniä joita on tarkoitus kierrättää ja salilla pitäisi käydä mieluiten ainakin 4 kertaa viikossa. Koska jalkalihakseni ovat tällä hetkellä heikoin kohtani niiden treeniä on nyt sitten tungettu kaikkiin kolmeen treeniin. Joka kerta on eri liikkeet ja vähän eri alueet jaloista rääkin alaisina, jotta varsinkin aluksi palautuminen olisi turvattu eikä huono palautuminen hidastaisi kehitystä. Tänään muuten sain vedettyä salilla yhteensä 4 leukaa putkeen - woop woop! On mahtavaa huomata, että lihakset eivät ole täysin kadonneet pitkästä tauosta huolimatta ja voimatasot ovat hyvin lähellä sitä mihin n. kk sitten jäin. Nyt vaan innolla treenaamaan ja nostelemaan painoja, kyllä ne lihakset silloin väkisinkin kasvaa! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti