Sivut

tiistai 9. syyskuuta 2014

Back to scho.. ei kun back to gym!

Pahoittelut perinteisestä kesähiljaisuudesta. Kesällä ei vain ehdi :) Nyt kiire on kuitenkin ohi ja katsotaan jos saisin tännekin muutaman postauksen välillä aikaiseksi. Mikä kesällä sitten piti niin kiireisenä - no työt tietenkin! 22 vuoden ajan (lukuunottamatta jotain satunnaista välivuotta) olen kesän jälkeen palannut koulun penkille. Nyt en enää ja pienimuotoinen elämän kriisihän siitä on keskeytymässä kun nyt pitäisi sitten olla aikuinen ja kaikkea :D Mutta nautitaan nyt ensin hyvin ansaitusta kesälomasta näin syyskuussa ;)

Kesällä olen käynyt muutamaan otteeseen nostamassa punttia ja pari kertaa boulderoimassa sisällä. Ja nyt myös kerran ulkona Haukilahdessa! Oli muuten jännää :)

Tänään ehdin myös kiskaisemaan jalkatreenin salilla <3 Voi ah sitä hapotusta :) Tosin suunniteltu reiden koukistus ei vaan edelleenkään onnistu. Jalkani ovat niin onnettoman lyhyet etten saa säädettyä koukistuslaitetta niin ettei liike tuntuisi lähinnä nivelsiteissä ja jänteissä lihasten sijaan. Pitäisi ehkä pyytää siihen joku opastus, tähän asti olen lähinnä luovuttanut sen kanssa. Joku maattava laite voisi olla ehkä parempi kuin istumalaite. Treeni oli kuitenkin ihan tarpeeksi ilman sitäkin saamaan jalat hyytelöksi :) Huomenna sitten taas sisäkiikuille treenaamaan keskikroppaa ja käsiä ;) 

+ vatsat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti