Sivut

lauantai 12. lokakuuta 2013

Up and running again

Lenkillä jaksaa kun keli suosii ja seura on mahtavaa :)

No ei sentään juoksemassa, mutta ainakin salilla ja koiraa ulkoiluttamassa :) Flunssa alkaa olla nujerrettu enkä malttanut enää pitää lepoa. Tällä viikolla tuli käytyä kolme kertaa salilla ja muutaman kerran pitemmällä lenkillä koirien kanssa. Sali tuntui ensin todella tahmealta, mutta nyt alkaa taas puhtia riittää. Tosin kestävyysurheilussa, kuten pyöräilyssä, olen edelleen surkealla tasolla: pyöräilin n. 3 km ennen salille menoa aamupäivällä ja kyllä, olin aivan kuollut :D No, matkalla oli kyllä pari pitkää ylämäkeä, mutta silti.. Krhm.

Otin tällä viikolla käyttöön kaksijakoisen saliohjelman:
1. treeni, yläkroppa
- vipunostot sivulle
- pystypunnerrus
- pystysoutu
- vaakasoutu
- ylätalja/lat
- ojentajat ylätaljassa
- scot-hauiskääntö
- "penkkipunnerrus" mutta käsipainoilla

2. treeni, alakroppa
- vatsat
- smith-kyykky
- sumokyykky käsipainolla
- takapotku
- glute bridge
- maastaveto
- jalkojen loitonnus
- leuanveto (ei oikeastaan kuulu alakroppaan, mutta mutta.. :) )

Jospa jaksaisin tehdä tätä 4 viikkoa enkä harhailisi tekemään sitä mitä huvittaa, voisin ehkä saada jotain tuloksiakin? Kumpikin on testattu nyt kerran ja yläkroppatreenin jälkeen oli niin hyvä pummpi, että se motivoi jaksamaan. Alakropan treenin jälkeen kävely suoraan oli haastavaa joten kaipa sekin jotenkin toimii? Nyt on hyvä käydä päikkäreille..

 Ja kuinka paljon sitä kamaa nyt salille tarvitsikaan? Kaikki kyllä ihan oleellisia, mutta välillä tuntuu vähän menevän välineurheilun puolelle. Maastavedossa vetoremmit on muuten mahtavuutta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti