Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kandikesä ja täydellinen treeniromahdus

Niin sitten vaan neljä ja puoli viikkoa sitten alkoi työt ekaa kertaa eläinlääkärin hommissa. Ja sinne jäi myös treenaaminen. Tosin myös polven loukkaantuminen on aiheuttanut vastenmielisiä ajatuksia treeniä kohtaan, koska vihaan tehdä asiat vain puoliksi ja kun toinen polvi on poissa pelistä pitää himmailla. Että seliseli :) Onneksi on pikku hiljaa alkanut tulla sellainen fiilis, että hallitsee jollain tavalla jo tätä työstressiä ja uupumusta. Nyt tuntuu jo siltä, että viimeistään parin viikon kuluttua voisi itsensä salille saada raahattua.

Onneksi työ on sen verran fyysistä ettei kaikki lihakset kuitenkaan ole karisseet vaan habaa löytyy edelleen ;) Praktiikkalaukkukin on mukavan painava nostella jatkuvasti. Saati sitten tuskanhiki on lähes päivittäin otsalla. Minun on annettu ymmärtää, että kaikki laihtuvat (jopa huimasti) kandikesänä. En ole huomannut :D Kuten aina, painoni junnaa ihan samoissa lukemissa. Tosin toisin kuin jotkut muut, otan itselleni aikaa syödä (edes ajaessa).

Työn lisäksi kesään on onneksi mahtunut myös rentoa vapaa-aikaa edes hieman.





Suurin paheeni..

Ihan viimeistään kun polvi on taas kondiksessa suikahdan salille ja äkkiä. Oletan, että vikana opiskeluvuonna ehtii myös hyvin reenata, jos kerran on onnistunut siinä viime vuonnakin. Kohta voikin alkaa suunnittelemaan jo uutta saliohjelmaa :) Eli blogi hiljenee vain väliaikaisesti näin kesällä, kun on hieman muuta mietittävää iltaisin. Hiphei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti