Sivut

maanantai 2. syyskuuta 2013

Tästä se lähtee

Takana eka kerta salilla pitkään aikaan eli uuden elämän aloitus (vol ?) tehty. Olen suunnitellut uuden saliohjelman, joka on tosin täynnä vanhoja tuttuja liikkeitä. Suunnitteilla myös varata aika Viikin salin ohjaajalta lähinnä tekniikan hiontaan, vaikka saliohjelman suunnittelukin voisi olla kiinnostavaa. Mutta saliohjelmasta lisää tuonnempana.

Eka salikerta ei ollut ehkä täysin loistavasti pohjustettu onnistumaan, koska edellisyön unet olivat 2 tuntia koneessa epämukavassa asennossa + 1 tunti omassa sängyssä. Joskus on kuitenkin pakko aloittaa enkä halunnut enää siirtää sitä. Pääpaino treenissä oli takareisissä/pakaroissa ja käsissä. Oli todella iloinen asia huomata, että laiskottelusta huolimatta painoja ei tarvinnut vähentää.

Koulu tuo mukanaan pienen haasteen salilla ramppaamiseen, koska suurin osa päivistä on 8-16 varsinkin jos käy aamupäivän luennoilla plus meidän pitäisi kuulemma jotenkin valmistautua seuraavan päivän labroihin ennakkoon. Yyyh! Koulu tuo vapaa-ajan vihollinen. Niin ja sitten olisi vielä se lisuri joka pitäisi kaivaa naftaliinista. Johan tässä ahdistuu. Ja missähän ihmeessä se labratakkikin luuraa?

Rakas kuntopyöräni, sotaratsuni

After workout (hoks uusi laukku <3 in action)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti