Sivut

tiistai 17. syyskuuta 2013

Haaveilua EHn jälkeisestä elämästä

Vielä vähän aikaa sitten olin optimistisen positiivisesti yllättynyt elintarvikehygienian opintojen alusta. En enää x( Eri ruokamyrkytyspatogeenit nyt olivat vielä jotenkin mielenkiintoisia kun oikein pinnistää, mutta PCR menetelmät, sekvenssidatat ja serotyypitys nyt vaan ovat niin tylsää, että toivoisin niitä lähinnä pahimmalle viholliselleni. Voi krooh! Mieleen vaan pompsahtelee mitä kaikkea muuta kivaa sitä voisikaan lukea, tai vaikka siivota, jos ei tarttisi lukea EH:ta. Huuuh!

Elintarvikehygienian tenttiin lukeminen pilasi maanantain liikkumiset täysin kun piti istua nenäkirjassa. Ja mikä vielä pahempaa, ulkona alkoi oikeasti syksy. Waaat? Missä on se +20 syksykeli :(


Tänään olleen tentin jälkeen pääsi taas salille LÖn kanssa. Tein vähän sekaisin kaikenlaista, pääosin jalkoja ja käsiä/olkapäitä. Suunnittelin hienon (?) kaksi jakoisen saliohjelman, mutta sen toteuttaminen on välillä vähän hankalaa, kun ei olisi aikaa olla salilla kuin max 1,5 tuntia ja aika usein salikerrat jäävät 2/viikko. Ohjelman toteuttamista ehkä eniten häiritsee se, että salilla on aina ruuhka kun käyn. AINA. No ok, ei klo 20.30 jälkeen yleensä mutta muuten kyllä.

Tämän päivän ohjelmassa oli:
- glute bridge tangolla
- kyykky smithissä
- leveäkyykky käsipainolla
- maastaveto
- ojentajat ylätaljassa narulla
- hauikset alataljassa
- vipunostot sivulle
- pystypunnerrus

Maven suuri ongelma on, etten jaksa pitää käsilläni tankoa tarpeeksi pitkän sarjan aikaansaamiseksi. Siis oikeasti, vaikka painoa on vaivaiset 20 kg + tanko. Pikku rimpula käteni eivät vaan meinaa kyetä siihen. Vakavassa harkinnassa viimein ne nostoremmit.. -.-

Palkitsin itseni salin jälkeen alla näkyvillä herkuilla ja kanasalaatilla. Nams! Nyt aion ottaa lepiä hetken sohvalla ja josko seuraavaksi olisi vuorossa tämän läävän siistiminen ;)

 Karkkipäivä joka päivä <3

2 kommenttia:

  1. Nostoremmejä suosittelen lämpimästi! Mulla on yhdessä salitreenissä mave+lateral pulldown combo ja kun ensin vetäisen nipin napin mavet niin kädet ei suostu enää pysymään kiinni missään. Remmeillä homma onnistuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä pakko hankkia, kun ei tästä tule muuten mitään :D Naurattaa vaan kun vieressä - vähän - karskimmat ukot nostelee ilman remmejä yli sataa kiloa. Mutta ehkä niillä on niitä tangonpuristuslihaksiakin enemmän ;)

      Poista