Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Eläimellinen meno jatkuu

Eli Hevoset stadikalla! Oli hauskaa käydä pitkästä aikaa katsomassa estekisoja, vaikken itse olekaan koskaan uskaltanut yli metriä hypätäkään ja siihen metriinkin mut saatiin vaan huijaamalla ;) Nykyään menis varmaan joku 60 cm luotettavalla hevosella :D Sitä se vanhuus teettää.


Suurin osa lauantaita sujui myös hevosten merkeissä kun suuntasimme kohti Pukkilaa Torpin islanninhevostallille reilun kolmen tunnin nuotioretkelle :) Tai siis itse retki taisi kestää n. 4 tuntia, mutta siihen sisältyi myös kahvi. Myös asuinkumppanini oli saatu suostuteltua mukaan ja oli ilmeisesti iloinen kun pääsi laukkaamaan. Se on kuulemma paras askellaji.

Ratsunani oli ruunaherra Gunnar, jolla oli alkumatkasta niin kiire, ettei meinannut oikein jaksaa kuunnella mitä askellajia se ratsastaja haluaisikaan mennä. Kun löysimme yhteisen sävelen muutaman laukkapätkän jälkeen meno oli kuitenkin mitä ihaninta. Kyllä issikat vaan on niin mun rotu <3 Tilauksessa myös oma sellainen, mutta se vaatii hieman paremmat ja vakaammat kuukausitulot.

Tauolla tottakai nokipannukahvit 

Gunnar frá Kirkjuferjkuhjáleiku

Perjantai kului koulun pakollisella sieniretkellä - vain ELTDKssa kuten kurssikaveri totesi ;) Nyt ollaan sitten huippusieniasiantuntijoita, not! Mutta hauskaa oli ja kurssin voimin löydettiin n. 100 erilaista sienilajia. Hoh! Hyvä me :)

Reippaat metsänkävijät :) kuva M.Kasurinen
SuperMario-sieni <3

Viikon treenikooste:
ma: sali
ti: -
ke: sali
to: -
pe: koulun sieniretki; reilu tunti metsässä/suossa rämpimistä
lauantai: metsälenkki koirien kanssa 45 min ja n. 16 km eli 3,5 tunnin ratsastus
su: metsälenkki koirien kanssa + penkkiurheilua stadikalla ;)

No, oli siinä aika paljon lueteltu myös hyötyliikuntaa, mutta ihan ok liikuntaviikko siis takana. Syömiset menneet välillä paremmin, välillä huonommin, mutta edelleen olen saanut palattua takaisin lomaa edeltävään painooni ja lihastakin on tullut vähän lisää :)

Viikin lauantaiaamun lenkkimaisemat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti