Sivut

maanantai 9. syyskuuta 2013

Maanantai reippailua

Koulu purkissa ja salilla rehkitty jo reilun 1,5 tunnin edestä kun kello lyö 16. Tähän voisi tottua :) Tosin Viikin Unisportin salilla oli ihan hirveä ryysis. Liekö maanantai saa ihmiset liikkeelle sankoin joukoin kun viikonloppuna on taas mässäilty? Vähän niinkuin minä.

Treenivuorossa oli kädet, vatsa ja jalat. Kiva treeni. Ekstrana pohkeille nousu palikan päällä ilman lisäpainoja. Ajattelin aloittaa varovasti ;) En ole treenannut pohkeita aikoihin, koska en haluaisi, että niistä tulee isommat - mikä nyt tuntuu ehkä hieman naurettavalta ajatukselta kun ei ne lihakset nyt ihan vahingossa kasva.. Eli pohkeet pääsevät mukaan saliohjelmaan.


Välipalaa nam nam! 

Nyt pitäisi sitten reipastua paperihommien ja elintarvikehygienian tenttiin luvun saralla. Yöks! Elintarvikehygienia on kyllä yllättänyt positiivisesti, mutta koska vihasin sitä jo etukäteen ei tarvitse tehdä paljoa muuttaakseen miun käsitystä. Kouluruokailu meinasi taas osoittautua harvinaisen haastavaksi sen suhteen, että sapuska sisältäisi tarpeeksi proteiinia, vähän hiilaria ja paljon kasviksia. Onneksi naapuriruokala pelasti tandorikanasalaatillaan päivän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti