Sivut

maanantai 23. syyskuuta 2013

Kehonhuoltoa ja viikon yhteenvetoa

Viime viikolla monessa blogissa on ollut aiheena kehonhuolto. Päätin lähteä niiden innoittamana lauantaina kokeilemaan Unisportin kehonhuolto ja venyttely - tuntia. Tunnilla tehtiin erilaisia liikkuvuutta ja kehonhallintaa parantavia liikkeitä ja venytyksiä. Apuvälineinä käytettiin vain venyttelymattoa, tennispalloa ja kuminauhaa. Tennispalloa käytettiin mm. jalkapohjan lihasten hierontaan/aktivointiin pyörittelemällä palloa maata vasten jalan alla. Kylläpä muuten tuntui! Erityishuomiota annettiin jalkapöydän sisäkaarelle ja päkiän keskikohdalle. Suosittelen kokeilemaan! Kuminauha oli apuna erilaisissa syviä lihaksia kehittävissä liikkeissä ja venytyksissä. Aion ottaa kuminauhan tästä eteenpäin myös kotivenyttelyyn mukaan.

Jos ei kotoa löydy tennispalloa, sovella! Virallisena valvojana pallon oikea omistaja.. 

Tuo outo musta uloke on siis jalkateräni, jonka alla pyörittelen palloa.

Tunnin jälkeen olin niin rentoutunut, että meinasin nukahtaa lattialle pehmeälle matolle. Kehonhuoltotunnin jälkeen päätin mennä hetkeksi salille kun se oli jäänyt vähän vähemmälle huomiolle tällä viikolla. Meinasin nukahtaa sarjatauoilla ja kaikki meni vähän kuin unessa. Olisi pitänyt vaan herätä ajoissa ja tehdä salitreeni ennen kehonhuoltoa. Oppia ikä kaikki. Treenasin salilla yläkropan ja positiivisena yllätyksenä sain nostaa vaakasoudussa kiloja - nyt menee 3 x 6 sarja jo 20 kilolla! Huippua.

Viikon treenit:
ma: -
ti: sali
ke: -
to: 4 km lenkki koiran kanssa + BodyCompat
pe: -
la: kehonhuolto 1 h + sali
su: 4 km lenkki koiran kanssa


Tämä viikko alkoi kunnon asenteella! Salitreeni + 1/2 h venyttely kotona + vajaa 6 km metsälenkki koiran kanssa. Tästä on hyvä jatkaa! :) Viikon ohjelmassa myös maastoratsastusta ja perjantaina meillä on vähän niinkuin vapaapäivä koulusta eli tarkoituksena nostella oikein kunnolla rautaa! Hipii!

Olen testaillut vähän erilaisia valmiina sheikkinä olevia proteiinijuomia ja ajattelin koota niistä postauksen lähiaikoina. Alla vielä pari kuvaa viinkonlopulta.

Paistettua lohta, kookos-limekastiketta ja vokattuja sokeriherneita. Nam! Ohje på svenska täältä

Viikonloppuna tuli tunnelmoitua syksyä kynttilöillä <3

Joku unohtui sohvalle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti