Sivut

maanantai 30. syyskuuta 2013

Sohvaurheilua

Flunssani tuntuu olevan jo voiton puolella, mutta edelleen pyöräily luennolle ja koirien lyhyetkin lenkit tuntuvat sen verran raskailta, etten ole uskaltautunut salille. Sen sijaan olen kansoittanut sohvaamme oikein urakalla. Ei, en ole lukenut opiskeluun liittyviä juttuja vaan keskittynyt lähinnä lähikauppamme fitness-lehti tarjontaan ja pariin kotiin tulevaan julkaisuun. 

Sohva, viltti ja kasa lehtiä <3

Fit: Lay outiltaan naistenlehtimäinen, iloisen värikäs kuntoiluun erikoistunut lehti. Paljon juttuja ravinnosta, eri liikuntalajeista, kuinka harjoitat sitä ja sitä lihasryhmää ynnä muuta hauskaa. Plussana vielä Kukka Laakson kolumni :) Suosikkini!

Muscle fitness Hers: Keskittyy Fitiä enemmän nimenomaan kuntosaliharjoitteluun. Paljon erilaisia juttuja lihasten kasvattamisesta. Kiva lay out. Paljon asiaa, ei niin kevyttä lukemista kuin Fit, mutta myös suuressa suosiossani.

FitBody: Asia linjalla. Ei kovin houkutteleva lay out, mutta jutuista löytyy hyvin sisältöä ja liike vinkkejä ohjeineen.

MeNaiset Sport: Lähinnä mitä laittaa salille päälle, joitain liikunta vinkkejä ynnä muuta. Enemmän perinteinen naistenlehti kuin liikunta&ravinto-lehti. Ei oikein innosta. 

Lehtien lukemisen lisäksi blogien lukeminen kuuluu tottakai sohvalla vietettyyn laatuaikaan. Suosittelen ;) Toivottavasti kuitenkin pääsen eroon pian tästä nuhasta ja taas raudan kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti