Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Työt haittaa harrastamista

Huh huh, viimeiseen kahteen viikkoon mahtu 9 koulupäivää ja 8 työpäivää. Huh huijakkaa. Onneksi nyt tahti vähän rauhoittuu ja koulupäivät lyhenevät pariksi viikoksi. Tosin iltaohjelmaa kandi-iltojen ynnä muiden merkeissä onkin sitten riittämiin. Työt ja koulu haittaavat salitreenejä.

Tällä viikolla olen ehtinyt salille vain kaksi kertaa (tavoite 3-4 kertaa viikossa). Yritän mennä vielä huomennakin, mutta tehtävää olisi kylliksi muutenkin mm. lisurin merkeissä. Onneksi tänään ehdin juosta töistä kodin kautta treenaamaan (jalat ja rinta - huippua!) :)

<3

Työnalla on taas uusi saliohjelmakin. Olen pohtinut pitäisikö yrittää treenata vähintään kerta (mieluiten kaksi) viikkoon tietyt lihakset, mutta vaihdella liikkeitä. Eli tehdä vaikka hartioita vähän eri liikkeillä, jotta kehitys ei niin helposti jämähtäisi? Tämän hetken suosikki liikkeet ovat maastaveto ja askelkyykky smithissä. Sykkeet nousee, hiki virtaa ja lihaksissa polttaa :)

Tämän päivän setti:

Leuanveto
Maastaveto
Askelkyykky smithissä
Glute bridge
Reiden ojennus laitteessa
Chest flyes
"Penkkipunnerrus" käsipainoilla
Lat/ylätalja

Rintaliikkeet tein vuorotellen, kyllä muuten poltti! :) Leukoja menee edelleen se mieletön yksi kappale :D Pitäisi varmaan vähän panostaa siihen.. M myös haastoi mut asettamaan jokin punnerrus tavoite. Hooh, oon surkea punnertaja, mutta ehkä olisi juuri siksi hyvä idea asettaa itselleen haaste :) Nyt saunaan!

2 kommenttia: