Sivut

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Treenit käyntiin än yy tee hep!

Joulun ja parin viikon loman huomattavan massakauden jälkeen on mukava huomata, että paino ei yllättäen olekaan kivunnut maksimilukemiin, tosin prosentit ovat taas heittäneet häränpyllyä. :( Taas saa aloittaa alusta, onneksi sentään voimatasot on jotakuinkin samat.

Hieman oli kylmä pyöräillä salille. Ja epämieluisaa kun pyörä kulki lähinnä vain alamäkeen ja muuten tuntui jäätyvän maahan kiinni. Plus vaihteet tietenkin jäätyneet 6/7-vaihteelle.

Rykäisin arjen treenit käyntiin tietty heti Suomeen paluun jälkeisenä päivänä kun lähdettiin Lauran kanssa Unisportin Meilahden salille. Korviimme oli kantautunut huhua, että sali on tosi hieno ja sinne ajaa Viikistä vain 15 minuuttia. Että kannattaa käydä tsekkaamassa. 45 minuutin seikkailun jälkeen löysimme perille ( :D ).. Sali oli kyllä hieno, mutta käsipainojen sijoittelu kahteen eri paikkaan salin vastakkaisille puolille sai aikaan ihmetystä ja vapaapaino aluetta tuntui olevan ihan yhtä paljon kuin Viikin minisalillakin. Porukkaa vain oli enemmän. Venyttelytunti sen sijaan oli mukava ja Meikun sali tarjoaa yliopistolaisille enemmän ohjattuja tunteja kuin Viikki ja mukavana lisämausteena tarjolla on myös spinnin. Kunhan saamme tietoomme sen 15 minuutin ajoreitin lähdemme varmasti hikoilemaan pyörän selkään, mutta Viikki pysynee jatkossakin salitreenin mekkana.

Myös koiraeläimemme ovat onnistuneet 3 viikon hoidossa ollessaan hankkimaan joulukiloja.. Koko perhe siis dieetille! 

Lauantaina heräsin jetlagin voimin klo 6 siihen, että jaa, ei nukuta. Koska koirat ja miekkonen olivat reissunpäällä ei lenkillekään voinut lähteä. Siis en lenkkeile ilman koiraa, mies pitää yleensä jättää kotiin kun sataa/on kylmä/aurinko paistaa liikaa. No, salikin sitten aukesi kivasti vasta lähempänä kello kymmentä joten n. 4 tunnin odottelun jälkeen olin kerrankin salil eka. Jee! :D Kunnon jalkatreeni ja muutama hartialiike ja avot että oli hiki. Päälle vielä venyttelytunti, kotona lämmin sauna. Kyllä tää kuntoiluelämä mulle maistuis :) 

Kyllä hikivirtasi kuin helteessä konsanaan!

Launtain treeni:

Maastaveto 3 x 12
Hip thrust 3 x 12
Askelkyykky Smithissä 2 x 3 x 12
Kyykky Smithissä 3 x 12
Takapotku alataljassa 2 x 3 x 8
Lat/ylätalja 3 x 8
Pystypunnerrus käsipainoin 3 x 8

1 h venyttely

Ja kyllä muuten tietää treenanneensa. Hooh tätä lihasjumitusta treenitauon jälkeen.

Perjantain herkullinen dinner for one! :) Om-nom-nom!

Ensi viikolla alkaa taas se koulu, ja ne työt. Salitreenit on siis jo kirjoitettu kalenteriin, jotta sinnekin ehdin, mutta vähän toivoisin löysempää aikataulua kaiken muun suhteen, jotta energiat varmasti riittäisi. Harkitsen myös vakavasti eväisiin siirtymistä. Unicafen tarjoamissa sapuskoissa kun on melko vaikeaa hallita ravintosisältöjä, varsinkin kun on näin nirso. Mutta katsotaan miten siinä käy, ruokaremontti alkaa nyt joka tapauksessa Än Yy Tee HEP (kuten tuttavan muksu tapaa sanoa) !! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti