Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Vuosi 2013 meni, tervetuloa 2014

Vuoden vaihteessa on tapana tehdä lupauksia alkavalle vuodelle ja asettaa tavoitteita. Vuosi 2013 oli kuitenkin niin täynnä myllerrystä, että otan hetken sen muisteloon.

Viime vuosi piti sisällään valtavasti tiukkoja tilanteita, hermoja raastavaa väsymystä, iloa, naurua ja kasvamista. Vuoteen 2013 mahtui yli puolet klinikkavuodesta ja kandikesä. Klinikkavuosi oli kokonaisuutena sellainen rutistus, että saan kiittää poikaystävääni jatkuvasti hänen kärsivällisyydestään ja olla iloinen, että kestimme sen. Vaikka itse olin se, joka väsymyksestä turvonneilla silmillä raahautui milloin millekin klinikalle, opiskeli yömyöhään ja juoksi päivystyksissä, hän sai siitä varmasti reilun osan tyttöystävän olemattomana vapaa-aikana, kriisailuna ja saari-lookkikin taisi aika monesti jäädä päälle.. Valtava kiitos onnistumisestani suorittaa klinikkavuosi kuuluu hänelle! :)

Kuva lainattu.

Sitten koittikin kandikesä. Voi sitä riemua kun sai oman eläinlääkärinumeron. Ennen töiden aloitusta kului lukemattomia tunteja lääke- ja tarviketilausten tekoon ja asioiden järjestelyyn. Onneksi työpaikka ja paikkakunta oli sentään ennestään tuttu. Muistan vieläkin ensimmäisen työpäivän ja sitä edeltäneen yön/viikon/kuukauden panikoinnin. Sitten sitä vaan mentiin. Kandikesä oli sellainen seikkailu, että sitä muistellaan vielä pitkään (koko työuran/elämän) ajan. Siitä en olisi selvinnyt ilman kriisipuheluita kavereille jotka olivat samassa pinteessä. Kiitos avustanne ja toivottavasti mustakin oli joskus hyötyä!

Kesän lopussa karkasimme M kanssa Barcelonaan ansaitulle lomalle. Syksy kuluikin sitten koulun penkillä istuen ja elintarvikehygieniaa vihaten ;)

Vuosi 2014 aloitettiin suunnaten heti ensimmäisenä päivänä kohti lentokenttää ja Thaimaan aurinkoa. Nyt kaksi viikkoa siellä takana ja taas olisi aloitettava penkin kuluttaminen lakikurssin muodossa. Pyh ja pah. ;)

Kai sitä voisi laittaa jotain tavoitteitakin vuodelle 2014? No ehdoton ykkönen taitaa olla valmistuminen. Liikunnallisena tavoitteena ei tule mieleen mitään kovin huikeaa, ihan perusjuttuja: lisää aerobista ja kehonhuoltoa, enemmän liikuntaa, lisää kiipeilyä (tavoite siirtyä 6 alkaviin reitteihin - käääk!) ja etenkin lisää voimaa ;) Tervetuloa vuosi 2014!

Kuva lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti