Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Treenin jälkeen

Kun hikoilut on salilla hikoiltu, mitä sitten kannattaa tehdä? Loppuverkka ja venyttely tekevät erityisen hyvää salireenin jälkeen. Itse olen superlaiska tekemään loppuverkkaa heti treenin jälkeen, mutta yleensä sentään jaksan venytellä :) Venyttelyssä kannattaa panostaa sillä kerralla treenattuihin lihaksiin. Itse yleensä venytän myös joka kerta lavat/selän, koska muuten huomaan jäykistyväni pika pikaa. Venytellessä on hyvä naukkailla samalla palkkaria.

Heti treenin jälkeen usein haen pitkähihaisen päällä, koska viilentyminen haittaa venyttelyä. Salilta lähtiessä kiskon päälle mm. villasukat ja pipon, koska viima ulkona saa lihakset äkkiä koviksi ja kipeiksi jos jännittää hartiat korviin ja joutuu tutisemaan. Usein mulla treenin jälkeen sijoittuu pyöräily kotiin joka toimii pienenä loppuverkkana. Laitan miuluummin treenin jälkeen liikaa kuin liian vähän päälle. Mikään ei ole niin inhaa kuin palelu! (Tai no ehkä yhdistettynä nälkään ja väsyyn.. mutta nehän usein  tulevat kyseeseen myös treenin jälkeen. ;) )

Kun on reenannu tätä..

..niin älä unohda villasukkia..

 ..ja kruunaa komeus pipolla ;)

2 kommenttia:

  1. oho vide, nuuskublogi ottanu vähä eri suunnan :D sisko-rakas, saaks siult pyytää sali-ohjelmaa (ala/ylävartalo tms.)? pretty pliis...:( (oon niin amatööris saleilussa, no vissiin maininnukki joskus :D) tää ei viel noi ryhmäliikunta-tunnit oo oikeen mistään kotosin..:/

    VastaaPoista
  2. Mehe, toki! Pari muutakin on kysellyt niin koitan saada aikaiseksi jonkun hyvän reenisetin tänne lähiaikoina ^^

    VastaaPoista