Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

Uusi juomapullo

Olen pidemmän aikaa miettinyt minkälainen juomapullo olisi hyvä sekä salikäyttöön, että yleisesti mukana kiikutettavaksi vesipulloksi. Vaatimuksina on ollut, että sen pitää olla BPA vapaa, kivan värinen/näköinen ja käytännöllinen. Katselin pitkään lasipulloja mm. Ruohonjuuresta, mutten oikein löytänyt sieltä itselleni mieluisaa (murretut värit ei oo mun juttu).

Tämä vuodenaika ei ole ollut otollisinta uuden juomapullon hankinta-aikaa, mutta minkäs teet kun koira tuhoaa niitä tasaisin väliajoin.. Jospa tässä ei olisi yhtä suuhun sopivia osia? Tämä pinkki ihanuus löytyi itiksen Puhoksen Intersportista. Se oli seudun ainoa urheilukauppa josta löytyi marraskuussa enemmän kuin yhdenlainen juomapullo ja vielä kaikkiin kriteereihini sopiva! Pulloa oli kahta kokoa ja päätin valita isomman, vaikka pienempi olisi toki ollut hyvä käsiveskamalli. Väreissä löytyi pinkkiä, sinistä ja vihreää.

Blender Bottle

Blenderi osa, laitetaan pulloon ja sheikataan. Ei mulla yleisessä käytössä mutta toimii tarvittaessa.In action

Ei ihan vielä mulle sopivia painoja..

Tulipa muuten mieleen taas hassu käytännön kommellus, mitä ei varmaankaan voi salilla käydä kuin näin perus aloittelijalle. Harmillista, että asiasta ei ole kuva/video materiaali. Päätin vaihtaa sumokyykyssä käsipainot tankoon ja levypainihin. No, kaikki meni ihan hyvin aluksi, sain tangon hartioilleni, mutta sarjan jälkeen tulikin se ongelma.. miten h*tossa sen tangon saa turvallisesti alas sieltä hartioilta kun hommassa apuvälineenä käytettävä häkkyrä on varattuna?? Kääk, tuli ihan olo, että aaaapuuuva. No, onneksi kehikko vapautui ennen kuin olin todellisessa k*sessa, mutta muistanpahan ensi kerralla taas, että käsivoimani eivät riitä handlaamaan niitä painoja joita jalkani vaativat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti