Sivut

torstai 12. joulukuuta 2013

Eka leuka!!!

Wuhuu mikä fiilis!!! Vedin tänään ekan leuan ikinä!! Typerä hymy on ollut naamallani siitä asti ;) Tämän vuoden tavoitteena, tai oikeastaan syksyn tavoitteena on ollut vetää leuka. VUPIII!!!! Tähän asti olen tehnyt leukoja siinä järkyttävän kokoisessa häkkyrässä jossa saa kevennettyä painopakan avulla leuanvetoa (tai dippiä). Aloitin 15 kilon apupainolla ja tänään meni eka ihan ilman. :)))

Toivon mukaan tää ei nyt ollut se ainut leuka mitä tulen ikinä vetämään, mutta vähän pelottaa tuo edessä oleva joukuksikin kutsuttu massakausi. Sen jälkeen suuntaamme kahdeksi viikoksi lomalle Thaimaahan. Voihan kääk. Joulun ajaksi lähdemme sukuklaanin kanssa Rukalle, josta jo vakoilin, että paikallinen punttis sijaitsee alle puolen kilsan päässä majoituksestamme. Silloin siis painojen nostelu pitäisi olla ihan mahdollista. Thaimaassa on myös tarkoituksena harrastaa erilaisia aktiviteetteja kuten sukellusta ja kiipeilyä. Ehkä tammikuun lopussa ei tarvitisis aloittaa ihan nollasta? 

Tänään kokeilin myös ekaa kertaa penkkiä. Penkkaus on ollut jo pitkään mielessä, mutta varmistajia ei ole oikein löytynyt kun kaverit ovat hannailleet salitreenin kanssa. Tänään sitten koklasin ja yksi meni sitäkin sillä 21 kg tangolla. Jeejee. Tosin Laura skippasi varmistuksen Jussille, mutta eipä siinä. Jussi oli hyvä pt ja kannusti heti tekemään toisenkin, joka tosin ei enää mennyt :D Tästä on hyvä alkaa suunnitella tavoitteita ensi vuodelle. Pohdiskelinkin tässä, että jospa vain unohtaisin ne uuden vuoden lupaukset ja sen sijaan keskittyisin tosissani tavoitteisiin?


2 kommenttia:

  1. Oijoi onnea! Mä yritän kans treenata että saisin leukoja joskus vedeltyä. Mut toi jouluhan on siitä hyvä että saa tankattua energiaa lihaksille! ;) Ja kyllä siellä Thaimaassakin saa hieman harjoiteltua leukojen vetoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tänään meni kans se yks, joten ei jäänyt ainutkertaiseksi kokemukseksi sentään ;) Huh, tää joulukuu ottaa voimille, varsinkin kun pitää syödä niin paljon piparitaikinaa :D Voi apua!

      Poista