Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

Talvi tulee oletko valmis?

Alan olla pikku hiljaa jo optimistinen sen suhteen, että tänne Helsinkiinkin saataisiin jossain vaiheessa talvi ja lumi maahan. Tänä aamuna on jo n. 0,5 cm kerros valkoista, tästä se lähtee? 

Kuvat pari viikkoa takaperin

Viime vuonna otin pitkästä aikaa talvilajikseni hiihdon, mutta tulipa käytyä vain pari kertaa. Jospa tänä vuonna vähän useammin? Sukseni ovat jostain 15 vuoden takaa ja sauvat ulkonäöstä päätellen vieläkin vanhemmat, mutta kyllä niillä eteenpäin pääsi ja ainakin hyvän hien sai pintaan jos ei muuta. Ja sehän on se pääasia. Lumen tultua Viikistä katoavat kaikki koirien ulkoilutusmaastot ja korvautuvat laduilla. How fun. Ehkä hiihtohulluille, mutta koiranulkoiluttajaa se enemmän kiroiluttaa.

Näin itsenäisyyspäivän tienoolla tulee jo mietittyä pikku joulujen lisäksi, että mitenkähän tuon joulusyömisen kanssa (taas) käy? Nyt vielä ehtii tehdä parannuksen ennen joulua, mutta jouluaatto ja päivät ovat perinteisesti koostuneet meillä hyvästä ruuasta ja yhdessä olosta. Helposti tulee puputettua kaikkea mahdollista käteen osuvaa koko joulun pyhät. Lähdemme jo perinteikkäästi sukuklaanin kanssa pohjoisemmaksi Rukalle ja laskettelu kuuluu nykyään myös joulun aktiviteetteihin. Katselin jo, josko alueelta löytyisi käyttökelpoista salia jossa käydä hilpaisemassa parit treenit viikon aikana, että bikinikuntoon tammikuuksi 2014 ei menisi ihan mönkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti