Sivut

maanantai 25. marraskuuta 2013

Sonjan kokkauskorneri

Otsikko on siinä mielessä harhaanjohtava, että minähän en ole mikään ruuanlaittaja. Ei ei, ei ole mun juttu. En vain oikein osaa laittaa ruokaa. Kaverit kyllä tietää ;) Onneksi sentään jonkilainen reseptien noudattaminen joskus onnistuu, kunhan mausteita ei käsketä lisäämään maun mukaan - siis täh? Miksei resepteissä voi olla esimerkkeinä määrät siitä miten siitä saa sitten edes perushyvää. En ymmärrä.

Siinä tekeillä spagettikastiketta joskus viikkoja sitten, todistemateriaalia piti heti ottaa. Pics or didn't happen you know..

Perjantaina vietettiin iltaa kavereiden kanssa muun muassa kokkaillen salaattia ja omenakaurapaistosta (ehkä ainoa sapuska jonka voin sanoa pikku hiljaa olevan mun bravuuri..) jäätelöllä. Salaatti oli aivan fantastista joten tässä alla ohje muistiin niin itselleni kuin teillekin.


Perjantai-salaatti

Broilerin filesuikaleita
Halloum-juustoa
Salaattia
Kurkkua
Kirsikkatomaatteja
Viinirypäleitä
Granaattiomenaa
Cashew-pähkinöitä

Tein tänään taas maanantain kunniaksi terveelisistä elämäntavoista kiinnostuttuani hieman yksinkertaistetun version ko. salaatista ja kerrankin onnistuin kyökin puolella! Maustamisessa tosin fuskasin ja käytin valmista Fajitas-maustepussia apuna. Tätä pitää tehdä uudelleenkin.


Maanantai-salaatti:

Broilerin filesuilakeita
Salaattia
Viinirypäleitä
Granaattiomenaa
Cashew-pähkinöitä
Pinjansiemeniä

Kaupassakin tuli tänään käytyä joten tässä hieman kuvaa mitä sieltä tarttui mukaan. Kuten kuvasta huomaa, en tulisi toimeen ilman maitotuotteita, koska sen jälkeen jäljelle jäisivät vain marjat ja hedelmät eivätkä ne riitä aamupalaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti