Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Hyytelöjalat ja treenipohdintaa

Aina ei jaksa, onneksi eilen jaksoi =) Kuva lainattu.

Viikon urheilut on ihana aloittaa jo maanantaina, siispä salille. Harmi, että se on kyllä myös monen muun mielestä täydellinen päivä lähteä nostelemaan puntteja. Siispä jätin suosiolla salin iltaan ja iloiseksi yllätykseksi Viikin sali ei ollut ihan niin tupaten täynnä kuin se on maanantaisin klo 16-19. Eli mahtui tekemäänkin jotain. Tai siis kaiken :) Kynän tosin olin unohtanut kotiin joten hieman huteralta tuntui, mutta selvisin juuri ja juuri ilman. En voi käsittää ihmisiä jotka muistavat millä painoilla treenaavat ja minkälaisia sarjoja. Ei vaan pysy mun päässä :)

No, treeni oli hyvä ja jalat hyytelöä sen jälkeen:

Smith-kyykky 4x10
Maastaveto 3x12
Takapotku 2x 1x8 1x4 1x8
Jalan loitonnus alataljassa 2x 3x10
Vatsat 2x20

Tuli jälleen kerran mieleen ProBodya lukiessa, että kuinka tässäkään lajissa ihminen ei tule koskaan oikeasti valmiiksi. Aina on jotain kehitettävää, kuten MM-kultaa voittanut Susanna Mantilakin lehden sivuilla totesi. Siis apua, nainen on niin tikissä, että huh huh! :) 

Mutta niin se vaan on. Ensimmäisiä kertoja kun tein salilla jotain muuta kuin ihan mitä sattuu eli olin vähän ennalta katsonut mihin mikäkin liike ottaa, tuli sellainen olo, että treenaan vähän jo paremmin. Sitten keksin, että hei, mähän voisin tehdä jonkun saliohjelman itselleni! Sinnepäin saliohjelma, jota en oikeasti edes noudattanut kehiin ja kuitenkin vahingossa taas kehityin. Syksyllä viimein sain tehtyä ihan oikeasti saliohjelman, jota olen noudattanut ja lukenut tässä välissä lukemattomia treeniblogeja, vähän enemmän asiantuntijoiden kirjoittamia blogeja, lukenut lehtiä yms. ja hankkunut muutenkin tietoa. Ja nyt jopa tuntuu, että on tullut jotain tulosta. Kroppani näyttää oikeasti erilaiselta kuin viime talvena, saati sitten kaksi vuotta sitten kun en urheillut käytännössä mitään. Mahtavaa! Mutta aina sitä vaan on niin kaukana tavoitteistaan, koska ne muuttuvat ja itseltään vaatii koko ajan enemmän :) Mulla ei nyt ole mitään hienoja ennen ja jälkeen kuvia, mutta oikeasti, olen saanut sentään jotain aikaan tällä punttien kanssa räpeltämisellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti