Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pikkujoulukausi avattu ei niin kunnialla

Kuten joka vuosi aikaisemminkin, pikkujouluissa lähtee lapasesta. Nyt aloitettiin firman pikkujouluilla, tulossa vielä erinäisten kavereiden kanssa glöigittelyt, vuosikurssin pikkujoulut yms. yms. Jos ei tule syötyä liikaa, niin ainakin siideriä tulee juotua. Not good. Aamulla sitten taas kiittää itseään fiksusti vietetystä illasta - olisikohan vähempikin riittänyt? Turha kai mainita, että mässäilyksihän tämäkin viikonloppu meni ;) Mutta onneksi kohta on seuraavat kemut niin voi taas häpäistä itsensä omissa silmissään. Great.

Onneksi naistenlehdet ynnä muut ukaasit ovat täynnä pikalaihdutus vinkkejä siitä, kuinka mahtua pikku mustaan superhypermega nopealla laidutuskuurilla (tai tukisukkahousuilla?). Voisiko sitä vaikka olla koko vuoden sen verran timmissä kunnossa, että mekko menee päälle ja jopa näyttää edustavalta? Se on aika vaikeaa hommaa. Ja viimeistään kun on kitannut muutaman kaljan/siiderin/drinksun vatsa alkaa turvota ja voi lá musta pikku ilmapallo on valmis. Ärsyttää kun en osaa pysyä kohtuudessa. Grr!

Päätin sitten rankaista itseäni sunnuntaina krapulasta huolimatta menemällä ensin joogatunnille ja sen päälle salille. Jooga meni hyvin siihen asti, että alettiin tehdä harjotteita makaamalla silmät kiinni. Alkoi muuten maailma pyöriä :D Sitten hieman keräilyä ja salilla vähän yläkroppaa. Ja kotiin tultua tietenkin koirien ja (kerrankin) myös miekkosen kanssa metsälenkkeilyä.


Palkinto sunnuntain kurituksesta. Jaaaa mikäs olikaan se liikunnan pointti. Ei voi aina muistaa kun lykätään jäätelö käteen.

Ps. Vaikken Sundvikin kanssa aina olekaan ihan samoilla linjoilla, hyviä vinkkejä pikkujoulukauteen löytyy hänen postauksestaan Miten selviän (pikku)joulupöydästä lihomatta? Suosittelen lukaisemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti