Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Uutta ilmettä syksyyn

Vielä kolmisen viikkoa himmailua tiedossa ja sen jälkeen alkaa kunnon kohotus! Kolme viikkoa on ehkä vielä vähän pahempi kuin "ensi maanantaina" tai "huomenna", mutta käväisin jo salilla eilen treenaamassa yläkroppaa. Onneksi koko kesän on tullut satunnaisesti treenattua hevosten raspauksen ja lääkelaukun nostelun merkeissä. Lääkelaukku on kyllä kuin eläinlääketieteeseen tuunattu kahvakuula - tai ainakin omani jonka paino puntarilla näytti kevyet 12 kg :D Sitä sitten kantelee ja nostelee pöydille päivittäin niin se on vähän kuin tekisi pystysoutua.

Tässä aloittamista "sitten joskus" fiilistellessä kävin vähän shoppailemassa. Hupsis. Kuntoiluvaatteet ja muut asiaan liittyvät tamineet ovat nykyään shoppailun alue, jonka osaan perustella itselleni täysin aukottomasti. Tottakai tarvitsen koko ajan lisää kivoja salivaatteita - hei haloo?!?

Uusi treenikassi on ollut jo pitkään ostoslistalla, koska vanha vaan on liian pieni ja nyt jopa myös rikki. Siispä ei ollut vaikeaa kotiuttaa tätä piristävän väristä ihanuutta nurkkiin:Nyt mahtuu kaikki kamat messiin (myös kiipeilykamat + suihkukamat) Kuvat lainattu.

Lisäksi kotiutin henkkamaukalta Annan esittelemän pirteän värisen pitkähihaisen (sori Sofi, saat tuosta ehkä päänsäryn jos uskaltaudut samaan aikaan salille ;). Vielä olisi hakusessa kivat ja hyvät treenikengät. Nykyiset ovat ehkä 10 vuotta vanhat, ostettu värin perusteella (mustat) eikä niistä saa kyllä minkäänlaista tukea.. Jotain tähän suuntaan kenkärintamalle, kiitos. 

Kuvat kengistä lainattu zalando.comista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti